Tipy v programu 2018
Kuchař malostranské restaurace CODA v hotelu ARIA opět na festivalu
David Šašek je již stálicí v našem programu. Ochutnáte opět skvělou kombinaci masa a čokoládových bobů.
Zlatá cukrářka ze Singapuru Helena Fléglová na festivalu
Ochutnejte vítězný dezert z Mistovství světa v Singapuru z rukou cukrářky Heleny Fléglové a potkejte se s ní osobně. Víte, že zanedlouho otevírá v Praze cukrářskou školu, kam se můžete přihlásit i vy?
Hosté z Kolumbie v Táboře
Znáte nějakého farmáře, pěstitele kakaových bobů osobně? U nás na festivalu můžete potkat hned dva.
Míšina čokoláda
Poprvé na festivalu BEAN TO BAR čokoláda a majitelka firmy Michaela Dohnálková osobně.
ČOKOLÁDOVÝ VLAK POPRVÉ ZPŘÍSTUPNĚN PRO VEŘEJNOST
Podzimní událost v expozici muzea - interaktivní čokoládový vlak zpřístupněn
Lucie Průšová
Úžasná cukrářka, která nejen připraví dezert, ale potkáte si v mnoha diskusích v odborném koutku...
David Šašek opět v Táboře
Ochutnejte jeho skvělou kuchyni
Odborný koutek nejen pro profesionály
Pojďme diskutovat o současné cukrařině a výrobě čokolády.
JORDI´S Hradec Králové
Jako koždý rok, i letos se potkáte s majiteli firmy Jordi´s z Hradce Králové osobně.
Host festivalu – Helena Fléglová
Helena Fléglová (cukrářka, členka vítězného Národního týmu České republiky ) bude připravovat dezert ze Singapuru a můžete s ní diskutovat o moderní cukrařině a o její cestě za snem….