V Jordi’s Chocolate děláme čokoládu od roku 2012. Nastudovali jsme dostupné prameny, zapojili chuťové buňky, zapli mozky a dál se učili pokusem a omylem.
Začali jsme s kakaem z Ekvádoru a propracovali se postupně k nejvybranějším bobům z mnoha dalších zemí.
Naším cílem je vyrábět nejlepší čokoládu na světě a chodit s chutí do práce.
Na jaře jsme získali ocenění na prestižní mezinárodní soutěži.
Academy of Chocolate Awards 2015
Stříbrná medaile - Jordi's Cocoa Nibs mléčná 45%
Bronzová medaile - Jordi's Cocoa Nibs tmavá 63%
V létě roku 2010 jsme v Hradci Králové založili Salón čokolády - Jordi's chocolate. Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády, se nám podařilo vybudovat začátkem roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku.
Od konce první republiky jsme první, kdo se o něco takového pokouší. V meziválečných letech byla naše země téměř velmocí čokolády. Proudilo sem okolo 12 tisíc tun kakaových bobů ročně. Podařilo se nám tak alespoň trochu vrátit čas čokolády a proto Vám můžeme nabídnout čokoládu vytvořenou s láskou a péčí v Čechách, v samém středu Evropy.
Vše o firmě najdete na www.jordis.cz